H-ITB Emeléstechnika
Emeléstechnika felsőfokon! Emelőeszközök széles választéka!
H-1119 Budapest, Kelenvölgyi határsor 5.
Telefon: (1) 205-6208  |  Fax: (1) 205-6209
 
Céginformációk
A H-ITB Kft. 1990-ben alakult, azóta folyamatosan a piacvezető cégek között szerepel a magyarországi emeléstechnikai piac területén. Cégünk 1997-ben először Romániában, majd 2005-ben, Szlovákiában és 2006-ban, Szerbiában alapított leányvállalatot. Jelenleg cégcsoportunkat a legnagyobb emeléstechnikai cégek között tartják számon a régióban.

Gyártás
Cégünk vezette be a magyar piacra a poliészterszálas kötél használatát. Gyártó üzemünkben az európai normáknak megfelelően poliészterszálas köteleket, füles hevedereket, rakományrögzítőket gyártunk.

Forgalmazás
A H-ITB Kft számos német partnere mellett, a GUTMAN LIFTING (www.gutmanlifting.eu) cégcsoport tagjaként forgalmazza a GUTMAN márkájú emeléstechnikai eszközöket. Termékpalettánk az egyszerű horgok, kézi emelők, teherfelvevő, kötöző eszközöktől egészen a darukig terjed.

Szolgáltatás
Az Emelőgép Biztonsági Szabályzata előírja az emelőgépek időszakos vizsgálatát. 2001 óta cégünk emelőgép szakértői gárdája segíti partnereinket emelőeszközeik nyilvántartásában, időszakos vizsgálatának elvégzésében, és a szükséges javítások elvégzésével, ezek állagának megőrzésében. 2007. év második felében mobil vizsgáló autónk segítségével emelőgép szakértőink már a helyszínen is rugalmasan, gyorsan el tudják végezni az időszakos vizsgálatokat, ezzel is elősegítve partnereink gyártásának folyamatosságát.

Szaktanácsadás
Az ország teljes területére kiterjedő üzletkötői hálózattal rendelkezünk, így a központban dolgozó szakembereink, emelőgép szakértői gárdánk mellett, üzletkötő kollégáink a helyszínen is segítenek az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldás megtalálásában.

Emeléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon Magyarország 1. számú specialistájához, hogy ne csak egy árut kapjon, hanem az Ön igényeinek legjobban megfelelő komplex megoldást!
Cégcsoportunk tagjai
H-ITB Kft. telephely